categorieën

Kiekebooo kraamkado
0
0 product(en) - € 0,00
Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00

Felicitatiekaartje Hoera zwanger
Felicitatiekaartje Hoera een dochter
Felicitatiekaartje Hoera een zoon

Kraamcadeau Jongen David

Verwelkom de kleine avonturier met ons gepersonaliseerde kraamcadeau voor jongens. Ontdek het knusse badjasje en de handige slab, beide met naam te personaliseren, plus een kleurrijke Little Dutch houten trekfiguur boot voor uren speelplezier!

  • Beschikbaarheid: Uitverkocht
Kiekebooo

€ 30,95

✔ Pakketjes worden verzonden in cadeaubox met luxe sleeve

✔ Losse cadeautjes worden leuk ingepakt

✔ Verstuurd naar jou óf naar de kersverse ouders

✔ Gratis verzending vanaf €75,-

✔ Geen factuur bij het kraamcadeau

✔ Snelle verzending, zie levertijden bij product

Webwinkel Keurmerk

Verwen de kersverse ouders en verwelkom de kleine man in stijl met ons prachtige kraamcadeau voor jongens. Het pakket bevat een knus badjasje in de zachte tint grey blue, samen met een handige slab, beide met zorg te personaliseren met de naam van de baby voor een extra persoonlijk accent.

Het badjasje, gemaakt van hoogwaardig materiaal, omhult de baby in warmte en comfort na elk badje. Met de mogelijkheid om de naam van de baby toe te voegen, wordt dit badjasje een dierbare herinnering aan de eerste knuffelige momenten.

Onze schattige slab in de kleur Clay, ook personaliseerbaar met de naam van de baby, voegt niet alleen een praktisch element toe aan maaltijdtijden, maar ook een vleugje persoonlijke charme. Gemaakt met oog voor detail en comfort, is het een onmisbaar accessoire tijdens de dagelijkse verzorging.

En als kers op de taart voegen we een Little Dutch houten trekfiguur boot toe aan dit betoverende geschenk. Dit kleurrijke en speelse figuurtje zal de kleine ontdekkingsreiziger vergezellen tijdens zijn eerste avonturen. Gemaakt van duurzaam hout, stimuleert het de motorische vaardigheden en brengt het urenlang speelplezier.

Dit kraamcadeau voor jongens is niet alleen praktisch en stijlvol, maar ook doordrenkt met een persoonlijk tintje dat het onvergetelijk maakt. Een perfecte combinatie van functionele items en speels plezier, dit geschenk laat zien dat er aandacht is besteed aan elk detail om de komst van de kleine jongen te vieren.

Aan de hand van de onderstaande tabel weet u precies wanneer uw bestelling afgeleverd wordt op het adres van de geadresseerde.

Datum bestellingDatum bezorgd
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag
Maandag (voor 12.30 uur)Dinsdag
Maandag (na 12.30 uur)Woensdag
Dinsdag (voor 12.30 uur)Woensdag
Dinsdag (na 12.30 uur)Donderdag
Woensdag (voor 12.30 uur)Donderdag
Woensdag (na 12.30 uur)Vrijdag
Donderdag (voor 12.30 uur)Vrijdag
Donderdag (na 12.30 uur)Vrijdag
Vrijdag (voor 11.30 uur)Zaterdag
Vrijdag (na 11.30 uur)
Dinsdag


Deze levertijden gelden alleen voor versturen binnen Nederland. Wij versturen kraamcadeau's naar alle landen van Europa 1 zone.
Kijkt u op http://www.kiekebooo.nl/Kraamkado-verzenden-naar-het-buitenland voor meer informatie over het verzenden naar het buitenland

Heeft u wensen voor afwijkende levertijden, neemt u dan contact op via info@kiekebooo.nl

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag & Vrijdag.

ionicons-v5_logos