categorieën

Kiekebooo kraamkado
0
0 product(en) - € 0,00
Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00

Kiekebooo kraamkado

Welkom bij Kiekebooo kraamkado, waar passie voor unieke en persoonlijke kraamcadeaus samensmelt met mijn toewijding voor service en creativiteit. Mijn naam is Jacqueline Slingerland - van Waardenburg, en ik ben de trotse eigenaar van Kiekebooo, gevestigd in Nieuw Vennep, de thuisbasis van mijn gezin en mijn onderneming.

Tijdens mijn eerste zwangerschap raakte ik bekend met de drang naar allerlei babybenodigdheden - de schattige kleertjes, praktische items zoals badjasjes en knuffeldoekjes, alles werd zorgvuldig gekozen. Na onze verhuizing en het herontdekken van al deze babyspullen, ontstond het idee voor deze webshop.

Met enthousiasme en liefde run ik deze webshop, waar mijn creativiteit tot uiting komt. Ik hoop dat dit terug te vinden is in ons assortiment en de aangeboden service.

Kiekebooo kraamkado is uitgegroeid tot een gewaardeerde winkel waar klanten hun weg vinden naar persoonlijke kraamcadeaus met naam voor hun dierbaren.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen van Kiekebooo kraamkado


Wij zijn trots lid van WebwinkelKeur, wat aangeeft dat wij voldoen aan alle belangrijke regels voor online aankopen. Dit keurmerk benadrukt onze betrouwbaarheid en biedt extra zekerheid voor onze klanten. Jouw beoordelingen en feedback helpen ons om continu te blijven verbeteren en nieuwe producten te ontwerpen.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Neem gerust contact met ons op via info@kiekebooo.nl.

Jacqueline Slingerland - van Waardenburg


Waarom Kiekebooo?

  • Snelle levering
  • Goede kwaliteit voor een mooie prijs
  • Elk kraamcadeau wordt ingepakt in een mooie cadeauverpakking.
  • Gratis felicitatiekaartje bij een kraamcadeau
  • Elk kraamcadeau kan direct worden afgeleverd bij de ouders van de baby.
  • Klanten beoordeling van 4,5 van 5 sterren bij Yotpo.
  • Veilig betalen met Klarna, Ideal of PayPal.

Bankrekening: IBAN: NL65 INGB 0005 7260 21 - BIC: INGBNL2A - ING 5726021 - Telefoon:  +31 252 86 65 32 - Email: info@kiekebooo.nl

ionicons-v5_logos