categorieën

Kiekebooo kraamkado
0
0 product(en) - € 0,00
Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00

Hulp bij bestellen

Hoe laat ik het kraamkado niet bij mij thuis maar bij de kersverse ouders bezorgen

1.      Kies een leuk product wat je wilt versturen naar de kersverse ouders

2.      Geef de naam van de baby op en jouw tekst op het felicitatiekaatje

3.      Daarna ga je naar het symbool winkelmandje – rechtsboven aan in de pagina

4.      Klik op de button – afrekenen

5.      U komt nu op een pagina waar bovenaan AFREKENEN staat

6.      Vul bij ACCOUNT EN BESTELGEGEVENS uw eigen gegevens in

7.      Als u dat gedaan heeft komt u onder aan de pagina de tekst

8.      Mijn factuur- en afleveradres zijn hetzelfde tegen

9.      Het vinkje van deze tekst staat standaard aan maar omdat u nu  niet naar uzelf wilt verzenden maar naar de kersverse ouders zet u dit vinkje met uw muis weer uit

10.  Er verschijnt nu een kopje AFLEVERADRES

11.  Hier vult u de gegevens van de kersverse ouders in

12.  U bent nu bijna klaar het enige wat u nog hoeft te doen is de betaalmethode te kiezen aan de rechterkant van het scherm.

13.  Zodra u dat gedaan heeft zet u een vinkje bij de tekst
Ik heb de 
Algemene Voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord en klikt u op verder

14.  Als u met ideal wilt betalen (de meeste mensen doen dit) kunt u daarna uw bank kiezen -> betalen -> en de bestelling afronden.Ik hoop dat ik hiermee het betaalproces duidelijk beschreven heb. Alvast hartelijk dank voor uw bestelling we zullen er met veel enthousiasme en zorg aan werken.

Met vriendelijke groet

Jacqueline Slingerland

 

 

Bezorgen
 

Levertijd

Ons streven is, na ontvangst van uw betaling binnen 1 a 2 werkdagen verzenden. Levering of leveringstermijnen zijn pas dan bindend wanneer zij door ons schriftelijk zijn bevestigd.

Uw bestelling wordt per PostNL verstuurd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertraging van de postbezorging Kiekebooo bepaalt de wijze van vervoer en de vervoerder. Alle bestellingen worden op het opgegeven afleveradres aangeboden.
 

De standaard verzendkosten zijn 5,95.

Indien levering van een artikel om welke reden dan ook niet mogelijk blijkt te zijn, zal Kiekebooo in overleg met u trachten een vergelijkbaar artikel te leveren.

Verzending is ten alle tijde voor risico van de koper. Kiekebooo is niet aansprakelijk voor schade die ontstaan is tijdens het vervoer van uw bestelling. Al zullen wij altijd streven naar een passende oplossing mocht zich een probleem voordoen.

Werkdagen: Maandag, Dinsdag en Donderdag.

 

Levering

Kiekebooo bepaalt de wijze van vervoer en de vervoerder.
Indien u bijzondere vervoerswensen heeft, komen de extra kosten voor uw rekening. Alle bestellingen worden op het opgegeven afleveradres aangeboden.

Kiekebooo handelt de bestelling met bekwame spoed af. Bij vertraging ontvangt u hierover uiterlijk binnen twee weken na acceptatie van de bestelling bericht. U heeft dan het recht om uiterlijk binnen zeven dagen na ontvangst van het vertragingsbericht de bestelling zonder kosten te annuleren. Vindt die annulering niet (tijdig) plaats, dan wordt u geacht met de vertraging in te stemmen.

Iedere bestelling wordt in een keer verstuurd. Kiekebooo voert geen na leveringen uit.

Indien levering van een artikel om welke reden dan ook niet mogelijk blijkt te zijn, zal Kiekebooo in overleg met u trachten een vergelijkbaar artikel te leveren.

Verzending is ten alle tijde voor risico van de koper. Kiekebooo is niet aansprakelijk voor schade die ontstaan is tijdens het vervoer van uw bestelling.

 

ionicons-v5_logos