categorieën
Klantenservice

Kiekebooo kraamkado
0
0 product(en) - € 0,00
Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00

Kraamcadeau zakelijk

Vier de geboorte van een baby van een medewerker, zakelijke relatie of collega met een doordacht kraamcadeau! Ontdek onze zorgvuldig samengestelde luxe kraamcadeauboxen. Personaliseer en voorzie enkele producten van het bedrijfslogo en de rest met de naam van de pasgeborene. Geef het geschenk een zakelijke touch. Bestellen is simpel: kies een pakket, wij bezorgen het gepersonaliseerde kraamcadeau op het gewenste adres en voegen een persoonlijke boodschap toe op een passend kaartje. Speciaal voor bedrijven biedt Kiekebooo de mogelijkheid om te bestellen op rekening via Billie. Dus kies voor achteraf betalen met Billie voor extra gemak.

Samen met Billie kun je je zakelijke aankopen op een later tijdstip betalen, gemakkelijk en volgens jouw behoeften. Als B2B-koper krijg je ook gratis toegang tot het Billie Buyer Portal, waar je op elk moment je betalingen kunt bekijken en beheren.

Hoe kan ik als zakelijke klant per factuur betalen?
Stap 1:
Voeg al je items toe aan de winkelwagen en selecteer "betaling per factuur" met "Billie" als je betaalmethode.
Stap 2:
Vul de vereiste informatie in. Onze real-time klantverificatie informeert je direct of je aankoop met betaling per factuur is goedgekeurd.
Stap 3:
Billie stuurt je de betalingsinformatie via e-mail en herinnert je wanneer het tijd is om te betalen. Billie hanteert een betalingstermijn van 30 dagen.
NIEUW! Laat uw werknemers zelf een kraamcadeu uitkiezen!

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau voor jouw werknemers maar wil je er niet te veel tijd aan kwijt zijn?

Een kraamcadeau bedenken voor uw werknemers kan soms lastig zijn. Laat uw werknemers zelf een kraamcadeau uitkiezen!

Bij Kiekebooo ben je aan het juiste adres. Wij bieden voor bedrijven de mogelijkheid om het personeel zelf hun kraamcadeau uit te laten kiezen.

Kiekebooo maakt voor jouw bedrijf een eigen bedrijfswebshop waar uw werknemers een cadeau kunnen bestellen.

De werknemer ontvangt een mail met zijn/haar unieke inloggegevens en kan hiermee zelf een cadeau uitzoeken. Het cadeau wordt naar de werknemer gestuurd met een felicitatiekaartje namens jouw bedrijf en jij ontvangt hiervan digitaal de factuur.

De ultieme manier om als bedrijf uw werknemers te voorzien van een leuk kraamcadeauMomenteel zijn er al een aantal grote bedrijven naar tevredenheid aangesloten. 

Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline Slingerland (info@kiekebooo.nl)


ionicons-v5_logos