categorieën
Klantenservice

Kiekebooo kraamkado
0
0 product(en) - € 0,00
Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00

kraamcadeau jongen - brievenbus - pip

Ontdek ons schattige brievenbus kraamcadeau pip voor de geboorte van een jongetje, direct in de brievenbus! Bestel nu en verras de kersverse ouders!
  • EAN: 6096720040062
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 16,95

Webwinkel Keurmerk
geen factuur

Ontdek ons unieke brievenbus kraamcadeau jongen 'Pip' met een schattig Jollein olifant speendoekje in caramel en een set van 3 Jollein Monddoekjes Hydrofiel Polar. Perfect voor het vieren van de geboorte van een kleintje.

Dit kraamcadeau past gemakkelijk door de brievenbus en is een praktisch en liefdevol geschenk. Gemaakt van 100% hydrofiel katoen en wasbaar tot 60 graden. Bestel nu voor een bijzondere verrassing! De herkenbare Polar print in blauw, grijs en caramelbruin op een witte achtergrond voegt een speelse touch toe. Gemaakt van 100% hydrofiel katoen, zijn ze wasbaar tot 60 graden en kunnen ze in de droger en gestreken worden. Alle wasinstructies zijn te vinden op het waslabel. 

Aan de hand van de onderstaande tabel weet u precies wanneer uw bestelling afgeleverd wordt op het adres van de geadresseerde.


Datum bestellingDatum bezorgd                      
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag
Maandag (voor 12.30 uur)Dinsdag

Maandag (na 12.30 uur)

Dinsdag (voor 11.30 uur)

Woensdag

Dinsdag (na 11.30 uur)

Woensdag  (voor 11.30 uur)

Donderdag
Donderdag (voor 11.30 uur)Vrijdag

Donderdag (na 11.30 uur)

Vrijdag

Dinsdag

Deze levertijden gelden alleen voor versturen binnen Nederland. Wij versturen kraamkado's naar alle landen van Europa 1 zone.
Kijkt u op http://www.kiekebooo.nl/Kraamkado-verzenden-naar-het-buitenland voor meer informatie over het verzenden naar het buitenland

Heeft u wensen voor afwijkende levertijden, neemt u dan contact op via info@kiekebooo.nl

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag.

ionicons-v5_logos