categorieën
Klantenservice

Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00
Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00

Daarom Kiekebooo

Mijn naam is Jacqueline Slingerland – van Waardenburg. Ik woon met mijn man Marcel en onze zoon Lucas (2009) en dochter Juliette (2012) in een heel gezellige straat in Nieuw Vennep. Thuisbasis voor mijn gezin én mijn onderneming.

Toen ik zwanger was van onze zoon Lucas, je kent het vast wel, kreeg ik op een gegeven moment de baby koopdrang. Alle leuke kleertjes, babyspulletjes en vooral ook praktische dingen zoals badjasjes, knuffeldoekjes, speentjes, speendoekjes e.d. werden zorgvuldig door mij gekeurd en ingeslagen. Tja... je wilt toch immers het beste voor je kleine spruit. Toch? Vlak voordat Lucas 1 jaar werd zijn we naar Nieuw Vennep verhuisd. Tijdens de verhuizing kwamen alle babyspulletjes natuurlijk weer tevoorschijn. Dat was voor mij het moment om deze webshop te starten.

Ik run mijn webshop met zeer veel enthousiasme en liefde. Het is voor mij dé uitlaatklep waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Ik hoop dat u dat kunt terugvinden in de opzet van de webshop en de service die ik u kan bieden.

Inmiddels is de webshop uitgegroeid tot een goedlopende zaak waar veel klanten hun weg steeds weer vinden en de persoonlijke kraamkado's met naam bestellen voor familie , vrienden of collega's.

Kiekebooo is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Dit betekent dat Kiekebooo voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Kiekebooo onderstreept. Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk. Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Kiekebooo te kopen.

Ik zal de webshop continue blijven verbeteren en nieuwe producten ontwerpen.

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeteringen over onze webshop. Neem dan contact op met info@kiekebooo.nl.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline Slingerland - van Waardenburg


Waarom Kiekebooo?

  • Snelle levering
  • Goede kwaliteit voor een mooie prijs
  • Elk kraamcadeau wordt ingepakt in een mooie cadeauverpakking.
  • Gratis felicitatiekaartje bij een kraamcadeau
  • Elk kraamcadeau kan direct worden afgeleverd bij de ouders van de baby.
  • Klanten beoordeling van 4,5 van 5 sterren bij Yotpo.
  • Veilig betalen met Klarna, Ideal of PayPal.

Bankrekening: IBAN: NL65 INGB 0005 7260 21 - BIC: INGBNL2A - ING 5726021 - Telefoon:  +31 252 86 65 32 - Email: info@kiekebooo.nl

U kunt bij ons terecht voor:
origineel kraamcadeau met naam, origineel kraamcadeau, kraamcadeau, kraamkado met naam, origineel kraamkado, leuk kraamkado, kraamkado naam, persoonlijk kraamkado, handedby, groeimeter met naam, little dutch knuffeldoekje, little dutch, koffertjes met naam, baby cadeautjes, origineel kraamcadeau met naam, naam cadeau, baby kado, kado baby geboorte, geboorte cadeau, leuke kraamcadeaus met naam, uniek kraamcadeau, kraamcadeau, kraamkado, kraamcadeaus met naam, leuke kraamcadeaus, hippe kraamcadeaus, unieke kraamcadeaus, persoonlijke kraamcadeaus, naam kado, naam cadeau, leuk kraamkado, kraamkado naam, persoonlijk kraamkado, jollein, hydrofiele doeken met naam, knuffelpopjes, tutpopjes, knuffedoekjes, badjasje met naam, happy horse knuffeltje

 

003_087ionicons-v5_logos