categorieën
Klantenservice

Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00
Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00

Brievenbus kraamkado Cato

Een leuke Kiekebox voor door de brievenbus met daarin een roze speendoekje MOON met naam van de baby en drie mooie hydrofiel spuugdoekjes van het merk Jollein.
  • Beschikbaarheid: Uitverkocht

€ 21,95

Webwinkel Keurmerk
geen factuur

Dit kraamkado voor meisjes is zowel praktisch als schattig en is perfect voor elke nieuwe ouder. Het bevat een zacht speendoekje in de vorm van een maan met naam van de baby. Het speendoekje kan helpen bij het kalmeren van de baby, maar ook een vertrouwd gevoel kan geven.

Daarnaast bevat het kado een set van hoogwaardige spuugdoekjes, die zowel stijlvol als functioneel zijn. De spuugdoekjes zijn gemaakt van zachte en absorberende materialen, waardoor ze perfect zijn voor het opruimen van kleine ongelukjes en het beschermen van de kleding van de baby. Het speendoekje en de spuugdoekjes zijn ontworpen in schattige roze tinten en hebben een subtiel bladerenpatroon, wat dit kado extra lief maakt.

Aan de hand van de onderstaande tabel weet u precies wanneer uw bestelling afgeleverd wordt op het adres van de geadresseerde.

Let op!

In de meivakantie worden er op woensdag 3 mei en donderdag 4 mei geen bestellingen verstuurd.

Datum bestellingDatum bezorgd
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag
Maandag (voor 13.00 uur)Dinsdag
Dinsdag (voor 12.00 uur)Woensdag
Woensdag (voor 12.00 uur)Donderdag
Donderdag (voor 12.00 uur)Vrijdag
Donderdag (na 12.00) en VrijdagDinsdag

 

Deze levertijden gelden alleen voor versturen binnen Nederland. Wij versturen kraamkado's naar alle landen van Europa 1 zone.
Kijkt u op http://www.kiekebooo.nl/Kraamkado-verzenden-naar-het-buitenland voor meer informatie over het verzenden naar het buitenland

Heeft u wensen voor afwijkende levertijden, neemt u dan contact op via info@kiekebooo.nl

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag.

003_087ionicons-v5_logos