Snelle levering Exclusieve en persoonlijke kraamkado's en kadoboxen Verzendkosten slechts 4,95
 

Kraamkado Kraamkado Kiekebox Fresk Dachsy

  • € 40,95

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: € 33,84

Beschikbaarheid: Op voorraad

Model: 2019007

Kijk die prachtige kleuren van dit mooie rompertje van het Merk Fresk in de serie Dachsy. Een super leuk rompertje maat 3-6 maanden waar de naam van de baby op gedrukt kan worden. Dit kraamkado bevat verder nog een bijpassende slab in exact dezelfde kleur groen als het slabbetje.  Dit leuke kraamkado is verpakt in een leuke kiekebox en bevat ook nog een bijpassend bijtspeeltje van het merk Lanco.


Lanco - Rubberen bijtspeeltje Cactus

Tandjes krijgen kan een moeilijke, pijnlijke en stressvolle tijd zijn voor baby's. Lanco’s 100% natuurlijke rubberen bijtring kalmeert het tandvlees en helpt baby tegelijk met hun ontwikkeling door het stimuleren van baby's 5 zintuigen. Lanco toys zijn speciaal ontwikkeld voor kleine baby handjes en daarom makkelijk vast te pakken.

Lanco producten worden gemaakt volgens een ambachtelijk productieproces waarbij kwaliteit een absolute must is en sommige onderdelen zelfs nog met de hand worden uitgevoerd. Hierdoor zijn geen twee exemplaren exact hetzelfde! Lanco Toys worden gemaakt van 100% natuurlijke rubber en beschilderd met een volledig veilige en zelfs eetbare kleurstof. Lanco toys zijn vrij van PVC, BPA, Nitrosaminen en Phthalaten, dus voor baby’s een volledig veilige keuze.

  • Leeftijd: 0+ maanden
  • Verpakt in een leuke geschenkverpakking
  • Gemakkelijk vast te pakken
  • Ideaal bij het doorkomen van tandjes
  • Schoonmaakadvies: Lanco’s rubberen bijtspeelgoed kan worden schoongemaakt met een licht vochtig doekje met wat zachte zeep. Wij adviseren om dit speelgoed niet onder de kraan te houden of in bad te doen. Let op: speel- en bijtspeelgoed van natuurlijk rubber niet steriliseren of in de vaatwasser reinigen!Aan de hand van de onderstaande tabel weet u precies wanneer uw bestelling afgeleverd wordt op het adres van de geadresseerde.

Bij brievenbuspost kan het zijn dat de bezorging een dag langer duurt omdat het samen met de pakketten wordt opgehaald.


Datum bestelling Datum bezorgd                      
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag
Maandag (voor 13.00 uur) Dinsdag
Dinsdag (voor 13.00 uur) Woensdag
Woensdag Vrijdag
Donderdag (voor 13.00 uur) Vrijdag
Vrijdag Dinsdag


Deze levertijden gelden alleen voor versturen binnen Nederland. Wij versturen kraamkado's wereldwijd.
Kijkt u op http://www.kiekebooo.nl/Kraamkado-verzenden-naar-het-buitenland voor meer informatie over het verzenden naar het buitenland


Heeft u wensen voor afwijkende levertijden, neemt u dan contact op via info@kiekebooo.nl


Werkdagen: Maandag, Dinsdag en Donderdag.