categorieën
Klantenservice

Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00
Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00

Kraamkado Kiekebox Bo

  • Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 43,95

Webwinkel Keurmerk
geen factuur

Welkom, kleintje! Maak kennis met onze prachtige Genderneutrale Kraamkadobox Bo, perfect voor alle kleine avonturiers die de wereld gaan ontdekken!

Deze box bevat:


  • Een ydrofiel Luier met Retro Bloemenprint: Een vrolijke knipoog naar de natuur! Absorberend, zacht en stijlvol, perfect voor alle baby's, ongeacht hun geslacht.

  • Een zachte Romper in de kleur ecru met naam: Een tijdloos stuk dat perfect past bij de eerste avonturen van jouw kleintje. Comfortabel en stijlvol, voor elke dag.

  • Een speendoekje Fox: Een knuffelzacht maatje met een buikje van extra zachte fleece, om te knuffelen en de speen veilig te bewaren.

  • Een bijpassende Bijtring Fox: Gemaakt met liefde en perfect om de kleintjes te helpen bij het verzachten van hun tandvlees.

Deze kiekebox is zorgvuldig samengesteld om ouders te verwelkomen in de prachtige reis van het ouderschap, ongeacht het geslacht van hun kleintje. Bestel nu en geef een geschenk dat met liefde samengesteld is.

Aan de hand van de onderstaande tabel weet u precies wanneer uw bestelling afgeleverd wordt op het adres van de geadresseerde.

Let op!

In de meivakantie worden er op woensdag 3 mei en donderdag 4 mei geen bestellingen verstuurd.

Datum bestellingDatum bezorgd
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag
Maandag (voor 13.00 uur)Dinsdag
Dinsdag (voor 12.00 uur)Woensdag
Woensdag (voor 12.00 uur)Donderdag
Donderdag (voor 12.00 uur)Vrijdag
Donderdag (na 12.00) en VrijdagDinsdag

 

Deze levertijden gelden alleen voor versturen binnen Nederland. Wij versturen kraamkado's naar alle landen van Europa 1 zone.
Kijkt u op http://www.kiekebooo.nl/Kraamkado-verzenden-naar-het-buitenland voor meer informatie over het verzenden naar het buitenland

Heeft u wensen voor afwijkende levertijden, neemt u dan contact op via info@kiekebooo.nl

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag.

003_087ionicons-v5_logos