Snelle levering Ruime keuze Verzendkosten slechts 3,95
 

"Kleine momenten, grote herinneringen"

Vind je het ook zo lastig om snel een leuk kraamkado te vinden?  Vaak denk je er pas aan vlak voor dat je op kraamvisite gaat en hebt snel een leuk cadeau nodig.

In deze blog verzamelen we verhalen en ideeen voor een leuk kraamkado. We hopen we dat dit tot inspiratie kan leiden.

Geboorteschenk voor het personeel

Posted By: kiekebooo Comments: 0 Times Read: 505

Een dynamisch bedrijf heeft veel jonge en enhousiaste werknemers in dienst. U kunt een vast kraamcadeau met bedrijfslogo regelen zodat u deze in voorraad heeft en zelf kunt opsturen. Een knuffelpopje met logo is al fantastisch maar we kunnen u ook helpen het kraamcadeau nog persoonlijker te maken door de naam van het kindje er op te borduren of bedrukken

Read more

Bergstein regenlaarsjes nu bedrukt met naam

Posted By: kiekebooo Comments: 0 Times Read: 347

Er zijn overal wel regenlaarsjes te koop. Er zijn ook bij best aardig wat webwinkels Bergstein regenlaarsjes te koop. Een enkele webshop verkoopt regenlaarsjes met naam die bestickerd zijn. Maar... Alleen kiekebooo levert Bergstein regenlaarsjes die bedrukt zijn in de laars en bovendien zijn voorzien van een 'full colour' logo!

Read more

Kiekebox "Snel en makkelijk geregeld"

Posted By: kiekebooo Comments: 0 Times Read: 490

Kiekebooo heeft voor u al het werk al gedaan door het samenstellen van de prachtige collectie Kiekebox cadeaus.

Read more

Fit blijven tijdens en na de zwangerschap

Posted By: kiekebooo Comments: 0 Times Read: 393

Fit blijven tijdens de zwangerschap is natuurlijk heel erg goed. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je baby. Wetenschappelijk onderzoek heeft afgelopen september aangetoond dat te veel aankomen tijdens de zwangerschap de kans op een hoge bloeddruk, zwangerschapsdiabetes en een keizersnede vergroot.

Read more

Babyshower spelletjes

Posted By: kiekebooo Comments: 0 Times Read: 567

Ben je van plan om een babyshower te organiseren voor een vriendin of misschien wel voor een collega? Dan hebben wij hier een aantal leuke spelletjes voor je op een rij gezet.

Read more

Kraammanden

Posted By: kiekebooo Comments: 0 Times Read: 324

Een kraammand komt oorspronkelijk uit Brabant. De kraamperiode duurde 10 dagen en elke dag mocht de moeder een cadeau uitpakken. In deze blog lees je een aantal tips om zelf een kraammand te maken of een kant en klare kraammand te geven.

Read more

Het is voor broertjes en zusjes natuurlijk ook feest

Posted By: kiekebooo Comments: 0 Times Read: 236

Voor oudere broers en zussen kan het best moeilijk zijn dat ze ineens de aandacht moeten verdelen. Het is voor de oudere kinderen natuurlijk ook een beetje feest, daarom is het ook leuk om voor de oudere kinderen een cadeautje mee te nemen.

Read more

Kiekebooo 2 jaar

Posted By: kiekebooo Comments: 0 Times Read: 181

Kiekebooo bestaat 2 jaar. Deze mijlpaal willen we graag met u vieren.

Read more

Het gemak van waskussenhoezen

Posted By: kiekebooo Comments: 0 Times Read: 180

Minstens eens per dag. Soms wel 2, 3 , 4 keer. Zo vaak moeten kleine baby's omgekleed worden. Om aanstaande ouders te ondersteunen in de strijd tegen vieze waskussenhoezen hebben we diverse kraamcadeau met waskussenhoezen in ons assortiment.

Read more
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9