categorieën
Klantenservice

Let op! In de meivakantie worden er op woensdag 3 mei en donderdag 4 mei geen bestellingen verstuurd

Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00
Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00

Kraamkado Kiekebox Floris

  • Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 48,94

Webwinkel Keurmerk
geen factuur

Een perfect Kraamkado voor een pasgeboren jongen is een combinatie van knuffelige, praktische en gepersonaliseerde items.

Dit kraamkado bevat een schattige en zachte Tiny Rabbit Richie knuffel van het merk Happy Horse (tijdelijk in de kleur beige), die de baby gezelschap zal houden en hem troost zal bieden.

Daarnaast bevat deze kiekebox ook een schattig rompertje met het maritieme thema Sailors Bay van Little Dutch. Het rompertje is gemaakt van zacht materiaal en heeft handige drukknoopjes om het gemakkelijk aan en uit te trekken.

Een speendoekje in de vorm van een bootje is ook inbegrepen in deze box. Dit speendoekje kan gebruikt worden als troostdoekje en om de speen van de baby bij de hand te houden.

Om het kado compleet te maken, bevat het ook een slab in de kleur grey blue. Deze slab is niet alleen praktisch, maar heeft ook een stijlvol design dat past bij het maritieme thema van het kraamkado.

Maar wat dit Kraamkado echt speciaal maakt, is de personalisatie van de Tiny Rabbit Richie knuffel met de naam van de baby. Dit is een geweldige manier om het kraamkado nog persoonlijker te maken.

Aan de hand van de onderstaande tabel weet u precies wanneer uw bestelling afgeleverd wordt op het adres van de geadresseerde.

Let op!

In de meivakantie worden er op woensdag 3 mei en donderdag 4 mei geen bestellingen verstuurd.

Datum bestellingDatum bezorgd
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag
Maandag (voor 13.00 uur)Dinsdag
Dinsdag (voor 12.00 uur)Woensdag
Woensdag (voor 12.00 uur)Donderdag
Donderdag (voor 12.00 uur)Vrijdag
Donderdag (na 12.00) en VrijdagDinsdag

 

Deze levertijden gelden alleen voor versturen binnen Nederland. Wij versturen kraamkado's naar alle landen van Europa 1 zone.
Kijkt u op http://www.kiekebooo.nl/Kraamkado-verzenden-naar-het-buitenland voor meer informatie over het verzenden naar het buitenland

Heeft u wensen voor afwijkende levertijden, neemt u dan contact op via info@kiekebooo.nl

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag.

003_087ionicons-v5_logos