categorieën
Klantenservice

Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00
Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00

Kraamkado Kiekebox Marijn

  • Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 38,95

Webwinkel Keurmerk
geen factuur

Een fantastisch neutraal kraamkado is een combinatie van leuke en praktische items die zowel de baby als de ouders zullen waarderen. Dit kraamkado bevat een zachte en schattige knuffel goose van het merk Little Dutch, die de baby gezelschap zal houden en haar zal troosten als dat nodig is.


Daarnaast bevat het kado een witte swaddle, die gebruikt kan worden als dekentje, om de baby in te wikkelen, als spuugdoek of als schaduwdoek voor de kinderwagen. Swaddles zijn een veelzijdig en onmisbaar item in de eerste levensfase van een baby.


Als laatste bevat dit kraamkado een verzorgingssetje van het natuurlijke merk Naïf. Dit setje bevat essentiële verzorgingsproducten voor baby's, zoals een shampoo, wasgel en bodylotion, die allemaal mild zijn voor de gevoelige babyhuid en geen schadelijke stoffen bevatten.


Dit kraamkado is niet alleen praktisch en nuttig, maar ook schattig en liefdevol.

Aan de hand van de onderstaande tabel weet u precies wanneer uw bestelling afgeleverd wordt op het adres van de geadresseerde.

 

Datum bestellingDatum bezorgd
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag
Maandag (voor 13.00 uur)Dinsdag
Dinsdag (voor 12.00 uur)Woensdag
Woensdag (voor 12.00 uur)Donderdag
Donderdag (voor 12.00 uur)Vrijdag
Donderdag (na 12.00) en VrijdagDinsdag

 

Deze levertijden gelden alleen voor versturen binnen Nederland. Wij versturen kraamkado's naar alle landen van Europa 1 zone.
Kijkt u op http://www.kiekebooo.nl/Kraamkado-verzenden-naar-het-buitenland voor meer informatie over het verzenden naar het buitenland

Heeft u wensen voor afwijkende levertijden, neemt u dan contact op via info@kiekebooo.nl

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag.

003_087ionicons-v5_logos