categorieën
Klantenservice

Kiekebooo kraamkado
0
0 product(en) - € 0,00
Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00

Kraamcadeau met naam Noor

Ontdek ons kraamcadeau met naam Noor! Een geschenk met een schattig Happy Horse beertje genaamd Leon, een stijlvol rompertje in stone green met de baby's naam, en een Little Dutch swaddle doek in neutraal wit. Functioneel en liefdevol voor kersverse ouder
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 44,95

Webwinkel Keurmerk
geen factuur
Ontdek ons prachtige kraamcadeau, perfect voor elke nieuwe aankomst! Dit geschenk omvat een schattig Happy Horse beertje genaamd Leon, met levendige, kleurrijke manen om de baby te vergezellen in de avonturen van het opgroeien. Daarnaast bevat het een stijlvol rompertje in de serene kleur stone green, zorgvuldig gepersonaliseerd met de naam van de baby. Ook een Little Dutch swaddle doek in een neutrale witte tint, ideaal voor meerdere doeleinden zoals inbakeren, afdrogen na een badje of als handige hulp tijdens het voeden. Een kraamcadeau dat zowel functioneel als liefdevol is voor de kersverse ouders en hun prachtige baby.

Aan de hand van de onderstaande tabel weet u precies wanneer uw bestelling afgeleverd wordt op het adres van de geadresseerde.


Datum bestellingDatum bezorgd                      
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag
Maandag (voor 12.30 uur)Dinsdag

Maandag (na 12.30 uur)

Dinsdag (voor 11.30 uur)

Woensdag

Dinsdag (na 11.30 uur)

Woensdag  (voor 11.30 uur)

Donderdag
Donderdag (voor 11.30 uur)Vrijdag

Donderdag (na 11.30 uur)

Vrijdag

Dinsdag

Deze levertijden gelden alleen voor versturen binnen Nederland. Wij versturen kraamkado's naar alle landen van Europa 1 zone.
Kijkt u op http://www.kiekebooo.nl/Kraamkado-verzenden-naar-het-buitenland voor meer informatie over het verzenden naar het buitenland

Heeft u wensen voor afwijkende levertijden, neemt u dan contact op via info@kiekebooo.nl

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag.

003_087 ionicons-v5_logos