categorieën
Klantenservice

Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00
Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00

Rabbit Richie Tiny Grey met naam bedrukt

Happy Horse Rabbit Richie konijn (28 cm) met naam op de oren gedrukt. Deze super zachte Rabbit Richie van het merk Happy Horse wil heel graag knuffelen. Het knuffeltje kan worden gepersonaliseerd.
  • Merk: Happy Horse
  • EAN: 8711811095414
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
Happy Horse

€ 17,95

Webwinkel Keurmerk
geen factuur

Happy Horse Rabbit Richie konijn (28 cm) met naam op de oren gedrukt. Deze super zachte Rabbit Richie van het merk Happy Horse wil heel graag knuffelen. Het knuffeltje kan worden gepersonaliseerd. Door bedrukken van de naam  (met het zachte flock) is dit konijntje helemaal een super leuk kraamcadeau om te geven.

Bij het bedrukken van de naam wordt gebruik gemaakt van zachte flock in de kleur antraciet (dezelfde kleur van de stiksels op het knuffeltje). Deze flock zal ook na veelvuldig wassen goed op het knuffeltje blijven zitten. Bij de keuze bedrukken kan worden gekozen uit vier verschillende lettertypes; stoer, sierlijk, strak en speels.


Aan de hand van de onderstaande tabel weet u precies wanneer uw bestelling afgeleverd wordt op het adres van de geadresseerde.

Let op!

In de meivakantie worden er op woensdag 3 mei en donderdag 4 mei geen bestellingen verstuurd.

Datum bestellingDatum bezorgd
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag
Maandag (voor 13.00 uur)Dinsdag
Dinsdag (voor 12.00 uur)Woensdag
Woensdag (voor 12.00 uur)Donderdag
Donderdag (voor 12.00 uur)Vrijdag
Donderdag (na 12.00) en VrijdagDinsdag

 

Deze levertijden gelden alleen voor versturen binnen Nederland. Wij versturen kraamkado's naar alle landen van Europa 1 zone.
Kijkt u op http://www.kiekebooo.nl/Kraamkado-verzenden-naar-het-buitenland voor meer informatie over het verzenden naar het buitenland

Heeft u wensen voor afwijkende levertijden, neemt u dan contact op via info@kiekebooo.nl

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag.

003_087ionicons-v5_logos