Snelle levering, geen factuur bij het kado! Persoonlijke kraamkado's en kadoboxen Verzendkosten 4,95
 

Happy Horse Rabbit Richie Tuttle met naam old pink

  • € 16,95

Deze super zachte Rabbit Richie van het merk Happy Horse wil heel graag knuffelen. Het knuffeldoekje kan worden gepersonaliseerd. Door het borduren van de naam of bedrukken van de naam (met het zachte flock) is dit konijntje helemaal een super leuk kraam

Webwinkel Keurmerk geen factuur

Verlanglijst

Product vergelijk

Deze super zachte Rabbit Richie van het merk Happy Horse wil heel graag knuffelen. Het knuffeldoekje kan worden gepersonaliseerd. Door het borduren van de naam of bedrukken van de naam  (met het zachte flock) is dit konijntje helemaal een super leuk kraamcadeau om te geven.


Bij het bedrukken van de naam wordt gebruik gemaakt van zachte flock in de kleur antraciet (dezelfde kleur van de stiksels op het knuffeltje). Deze flock zal ook na veelvuldig wassen goed op het knuffeltje blijven zitten. Bij de keuze bedrukken kan worden gekozen uit vier verschillende lettertypes; stoer, sierlijk, strak en speels.

Bij het bedrukken kan er worden zelf worden gekozen uit verschillende kleuren borduurgaren. Verder kan er kan worden gekozen uit vier verschillende lettertypes; stoer, sierlijk, strak en speels.


Aan de hand van de onderstaande tabel weet u precies wanneer uw bestelling afgeleverd wordt op het adres van de geadresseerde.

Bij brievenbuspost kan het zijn dat de bezorging een dag langer duurt omdat het samen met de pakketten wordt opgehaald.


Datum bestelling Datum bezorgd                      
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag
Maandag (voor 13.00 uur) Dinsdag
Dinsdag (voor 13.00 uur) Woensdag
Woensdag Vrijdag
Donderdag (voor 13.00 uur) Vrijdag
Vrijdag Dinsdag


Deze levertijden gelden alleen voor versturen binnen Nederland. Wij versturen kraamkado's wereldwijd.
Kijkt u op http://www.kiekebooo.nl/Kraamkado-verzenden-naar-het-buitenland voor meer informatie over het verzenden naar het buitenland


Heeft u wensen voor afwijkende levertijden, neemt u dan contact op via info@kiekebooo.nl


Werkdagen: Maandag, Dinsdag en Donderdag.