categorieën
Klantenservice

Kiekebooo kraamkado
0
0 product(en) - € 0,00
Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00

Duurzaam Kraamcadeau PolarBear

Kies bewust voor een duurzaam kraamkado met verantwoorde babyproducten en liefdevol samengesteld. Een milieuvriendelijke keuze voor de kleintjes!
  • Merk: Fresk
  • Beschikbaarheid: Uitverkocht
Fresk

€ 31,94

Webwinkel Keurmerk
geen factuur

Duurzaam Kraamkado PolarBear: Rompertje en Rammelaar van Fresk

Maak kennis met dit speciale kraamkado voor de allerkleinsten. In dit pakketje dat door de brievenbus past, zit een schattig rompertje (voor baby's van 3-6 maanden) en een vrolijke rammelaar van het bekende merk Fresk. Het rompertje kan makkelijk in de wasmachine op 40 graden, dus het is niet alleen lief, maar ook handig voor kersverse ouders.

Fresk staat erom bekend dat ze verantwoorde babyproducten maken en goed zorgen voor onze wereld. Ze gebruiken biologisch katoen en veel van hun spulletjes hebben het GOTS-keurmerk, dat wereldwijd bekend is en betekent dat het katoen op een goede manier gemaakt wordt.

Dit milieuvriendelijke kraamkado is met opzet niet gepersonaliseerd, omdat we denken dat het belangrijk is om goed voor onze planeet te zorgen. Het is een eco-vriendelijk kraamkado dat met veel aandacht is samengesteld en waar zowel ouders als baby blij van worden. Maak een goede keuze voor de wereld en geef dit mooie geschenk aan de nieuwe ouders!

Aan de hand van de onderstaande tabel weet u precies wanneer uw bestelling afgeleverd wordt op het adres van de geadresseerde.


Datum bestellingDatum bezorgd                      
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag
Maandag (voor 12.30 uur)Dinsdag

Maandag (na 12.30 uur)

Dinsdag (voor 11.30 uur)

Woensdag

Dinsdag (na 11.30 uur)

Woensdag  (voor 11.30 uur)

Donderdag
Donderdag (voor 11.30 uur)Vrijdag

Donderdag (na 11.30 uur)

Vrijdag

Dinsdag

Deze levertijden gelden alleen voor versturen binnen Nederland. Wij versturen kraamkado's naar alle landen van Europa 1 zone.
Kijkt u op http://www.kiekebooo.nl/Kraamkado-verzenden-naar-het-buitenland voor meer informatie over het verzenden naar het buitenland

Heeft u wensen voor afwijkende levertijden, neemt u dan contact op via info@kiekebooo.nl

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag.

003_087 ionicons-v5_logos