categorieën
Klantenservice

Kiekebooo kraamkado
0
0 product(en) - € 0,00
Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00
Felicitatiekaartje Hoera zwanger
Felicitatiekaartje Hoera een dochter
Felicitatiekaartje Hoera een zoon

Duurzaam Kraamcadeau Bowi

Duurzaam kraamcadeau met een schattige bijtring van Trixie Baby, een mutsje van biologisch katoen met GOTS keurmerk, en twee hydrofiele doeken van Saga Copenhagen

  • Beschikbaarheid: Uitverkocht
Fresk

€ 44,95

✔ Pakketjes worden verzonden in cadeaubox met luxe sleeve

✔ Losse cadeautjes worden leuk ingepakt

✔ Verstuurd naar jou óf naar de kersverse ouders

✔ Gratis verzending vanaf €75,-

✔ Geen factuur bij het kraamcadeau

✔ Snelle verzending, zie levertijden bij product

Webwinkel Keurmerk
Duurzaam kraamcadeau dat zowel stijlvol als milieuvriendelijk is. Het pakket bevat een schattige bijtring van Trixie Baby, met een liefdevol ontworpen reiger. Deze bijtring is niet alleen een leuke en functionele toevoeging voor de baby, maar draagt ook bij aan duurzaamheid. Het mutsje (stone green) in het cadeau is vervaardigd van biologisch katoen en draagt het GOTS keurmerk, wat betekent dat het geproduceerd is volgens strenge milieunormen. Hiermee wordt niet alleen gezorgd voor het comfort van de baby, maar ook voor een bewuste keuze voor de planeet. Twee hydrofiele doeken van Saga Copenhagen maken dit cadeau compleet. Deze doeken zijn gemaakt van 100% fijn geweven biologisch katoen en zijn multifunctioneel. Een swaddle is onmisbaar tijdens het afdrogen of verschonen van de baby. Bovendien komt het goed van pas bij het geven van borstvoeding. Met deze hoogwaardige en duurzame materialen draagt het kraamcadeau niet alleen bij aan het welzijn van de baby, maar ook aan een groenere en gezondere toekomst. Je kunt er niet genoeg van in huis hebben!

Aan de hand van de onderstaande tabel weet u precies wanneer uw bestelling afgeleverd wordt op het adres van de geadresseerde.

Vanwege drukte bij PostNL kan het zijn dat jouw pakket langer onderweg is. Excuses voor het ongemak. Wij versturen volgens onderstaande tabel.

Datum bestellingDatum bezorgd
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag
Maandag (voor 12.30 uur)Dinsdag
Maandag (na 12.30 uur)Woensdag
Dinsdag (voor 12.30 uur)Woensdag
Dinsdag (na 12.30 uur)Donderdag
Woensdag (voor 12.30 uur)Donderdag
Woensdag (na 12.30 uur)Vrijdag
Donderdag (voor 12.30 uur)Vrijdag
Donderdag (na 12.30 uur)Dinsdag
VrijdagDinsdag

Deze levertijden gelden alleen voor versturen binnen Nederland. Wij versturen kraamkado's naar alle landen van Europa 1 zone.
Kijkt u op http://www.kiekebooo.nl/Kraamkado-verzenden-naar-het-buitenland voor meer informatie over het verzenden naar het buitenland

Heeft u wensen voor afwijkende levertijden, neemt u dan contact op via info@kiekebooo.nl

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag.

ionicons-v5_logos