Kiekebooo Kraamkado 10 jaar

doorJacqueline

Kiekebooo Kraamkado 10 jaar

Kiekebooo bestaat dit jaar 10 jaar. Deze mijlpaal willen we graag met u vieren. De afgelopen 10 jaar hebben we hard gewerkt om voor u de leukste en unieke kraamcadeaus en kraammanden en kiekeboxen te ontwerpen. Dit heeft inmiddels geleid tot een grote klantenkring die steeds weer hun weg terugvinden naar www.kiekebooo.nl.

Kiekebooo is begonnen met een kleine product catalogus met de focus op baby lifestyle en het personaliseren van de kraamcadeaus. Tot op heden deden we dit alleen door de naam van de baby te borduren op diverse artikelen die in de kraammanden verwerkt zijn zoals badcapes, knuffelpopjes, slabben en spuugdoekjes.  Elk product in onze webshop is zo bedacht en ontworpen dat de artikelen in de kraammanden een leuke toevoeging zijn aan de styling in de babykamer. Zo zijn al diverse babykamers ingericht met de producten uit de webshop van Kiekebooo. De foto’s  in onze blog en webshop zijn hier een voorbeeld van.

Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van Kiekebooo hebben we deze blog weer nieuw leven in geblazen. We zullen u vanaf nu regelmatig informeren over nieuwe trends, producten en leuke weetjes. Daarnaast zullen we binnenkort een win actie organiseren waarmee u uw aankoopbedrag kunt terugwinnen. Houd dus onze blog en facebook pagina de komende tijd  in de gaten.

Over de auteur

Jacqueline administrator

Mijn naam is Jacqueline Slingerland – van Waardenburg. Ik woon met mijn man Marcel en onze zoon Lucas (2009) en dochter Juliette (2012) in een heel gezellige straat in Nieuw Vennep. Thuisbasis voor mijn gezin én mijn onderneming (www.kiekebooo.nl). Ik run mijn webshop met zeer veel enthousiasme en liefde. Het is voor mij dé uitlaatklep waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Ik hoop dat u dat kunt terugvinden in de opzet van de webshop en de service die ik u kan bieden.