Koffertjes met naam

doorJacqueline

Koffertjes met naam

Ze blijven ongekend populair om te geven als kraamkado. Een koffertje met naam van de baby.

Perfect namelijk om allerlei babyspulletjes in te bewaren zoals het eerste speentje, navelstrengclipje, eerste pakje en noem het maar op. Handige opberger, maar ook mooi als decoratie in de babykamer. 

Koffertje met naam

Over de auteur

Jacqueline administrator

Mijn naam is Jacqueline Slingerland – van Waardenburg. Ik woon met mijn man Marcel en onze zoon Lucas (2009) en dochter Juliette (2012) in een heel gezellige straat in Nieuw Vennep. Thuisbasis voor mijn gezin én mijn onderneming (www.kiekebooo.nl). Ik run mijn webshop met zeer veel enthousiasme en liefde. Het is voor mij dé uitlaatklep waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Ik hoop dat u dat kunt terugvinden in de opzet van de webshop en de service die ik u kan bieden.