Een kiekebooo kraammand – meer dan een mand met producten

doorJacqueline

Een kiekebooo kraammand – meer dan een mand met producten

Je ziet ze in diverse webshops,  kraammanden volgestopt met allerlei spulletjes die leuk of handig zijn voor een baby. Hier is niks op aan te merken want een kraammand is heel leuk om te geven. Bij Kiekebooo gaan we echter verder.

Kraammanden die wij ontwerpen worden bedacht vanuit de gedachte dat zowel de mand als de inhoud een leuk en praktisch nut heeft, in en rondom de babykamer.
Voor de meeste kraammanden worden we geïnspireerd door babykamers die we zelf regelmatig zien. Dat kan zijn omdat de babykamer in een leuke originele style is gemaakt of juist omdat dit ontbreekt in een babykamer. Tijdens het ontwerpen en samenstellen van een kraammand wordt altijd getoetst of de producten in dezelfde style zijn en bij elkaar in een babykamer passen.

Over de auteur

Jacqueline administrator

Mijn naam is Jacqueline Slingerland – van Waardenburg. Ik woon met mijn man Marcel en onze zoon Lucas (2009) en dochter Juliette (2012) in een heel gezellige straat in Nieuw Vennep. Thuisbasis voor mijn gezin én mijn onderneming (www.kiekebooo.nl). Ik run mijn webshop met zeer veel enthousiasme en liefde. Het is voor mij dé uitlaatklep waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Ik hoop dat u dat kunt terugvinden in de opzet van de webshop en de service die ik u kan bieden.

Geef een reactie