5 Originele manieren om te vertellen dat je zwanger bent

doorJacqueline

5 Originele manieren om te vertellen dat je zwanger bent

Als je zwanger bent wil je dat natuurlijk meteen het liefste aan iedereen vertellen. Tegenwoordig kiezen steeds meer stellen ervoor om dit op een zo originele manier te vertellen. Je komt vaak filmpjes op youtube of facebook tegen waarin stellen filmpjes opnemen met de originele boodschap.

Humoristische foto
Ben Saunders en zijn vrouw zijn bijvoorbeeld van die mensen die op een humoristische manier aan heel de wereld lieten weten dat ze een kindje zouden krijgen. Het is niet echt een lekker gezicht, maar de ochtendmisselijkheid bij een zwangerschap kan je vaak niet ontkennen.

Bron: https://www.instagram.com/p/BKX5xdIDMSi/

Schoenen op een rij
Een hele leuke optie voor als je liever zelf niet op de foto gaat, is een foto te maken van de schoenen van jouw en je partner, en van eventuele eerdere kinderen, voorzien van jullie geboortejaar. Voor de toekomstige baby kun je  babyslofjes neerzetten, of een vraagteken plaatsen. Zie hieronder een leuk voorbeeld

Foto van de echo
Als je je zwangerschap wereldkundig wilt gaan maken heb je waarschijnlijk al een echofoto. Hier kan je ook leuke en originele dingen mee doen. Hieronder een paar voorbeelden:

 

Ik word grote broer of zus
Het is zover: er komt een broertje of zusje bij. Een leuke manier om de zwangerschap aan te kondigen, is een T-shirt met een veelzeggend opschrift. Inspirerende voorbeelden zijn:

Slabbetje met tekst
Leuk om te geven aan de nieuwe oma in spe.

Over de auteur

Jacqueline administrator

Mijn naam is Jacqueline Slingerland – van Waardenburg. Ik woon met mijn man Marcel en onze zoon Lucas (2009) en dochter Juliette (2012) in een heel gezellige straat in Nieuw Vennep. Thuisbasis voor mijn gezin én mijn onderneming (www.kiekebooo.nl). Ik run mijn webshop met zeer veel enthousiasme en liefde. Het is voor mij dé uitlaatklep waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Ik hoop dat u dat kunt terugvinden in de opzet van de webshop en de service die ik u kan bieden.