"Kleine momenten, grote herinneringen"

Kiekebooobox “Snel en makkelijk geregeld”

doorJacqueline Posted nov 23, 2017

Kiekebooobox “Snel en makkelijk geregeld”

Kiekebooo heeft voor u al het werk al gedaan door het samenstellen van de prachtige Kiekebooobox.

Vul de naam van de baby in (en eventueel de geboortedatum) en het persoonlijke kraamcadeau is klaar!
Hiermee kunt u met heel weinig moeite de kersverse ouders enorm verrassen.

Kiekebooobox voor meisjes

 

Kiekebooobox voor jongens

Kiekebooobox neutraal

doorJacqueline Posted nov 22, 2017

Leuke spelletjes voor tijdens een babyshower

Ben je van plan om een babyshower te organiseren voor een vriendin of misschien wel voor een collega? Dan hebben wij hier een aantal leuke spelletjes voor je op een rij gezet.

 1. Babyfoto raden
  Om een beetje rustig te beginnen is babyfoto raden een leuk onderdeel van de babyshower.
  Iedereen neemt een eigen babyfoto mee en probeer ook aan een babyfoto van de zwangere te komen. Leg de foto’s naast elkaar op de tafel of hang de foto’s op een leuke manier op. Vervolgens laat je iedereen raden welke foto bij welke persoon hoort. Hoeveel foto’s weet jij te raden?
 2. Babyvoeding proeven
  Hoe smaakt babyvoedsel nou echt? Als je je eerste kindje krijgt, heb je geen flauw idee. Koop een paar potjes babyvoeding, plak de etiketten af en laat iedereen proeven. Wat proef je?
 3. Rompertje verven
 4. Geblinddoekt verschonen van baby
  Als je bijna moeder wordt, moet je natuurlijk goed weten hoe je een baby moet verschonen. Maar kan je dat ook blindelings? Neem twee theedoeken en blinddoek steeds twee vrouwen uit de groep. Wie kan het snelst geblinddoekt een babypop verschonen?
 5. Luiers ruiken

  Dit spelletje ken je vast nog wel van vroeger. Met een kinderfeestje werd dit vaak gedaan. Je krijgt een blinddoek voor en er werd een theelepel met bv pindakaas in je mond gedaan. Jij moest dan raden wat er in je mond zat. Luiers ruiken is een hilarische variant op. Smeer een aantal duidelijk ruikende producten in verschillende luiers. Laat de luiers rondgaan en laat iedereen raden wat er in zit. Maak gebruik van verschillende luchtjes: verzorgingsproducten, babyvoeding, koffie of schoonmaakmiddelen; alles kan.

 

Wil je nog leuke ideeen voor kadootjes voor een babyshower neem dan eens een kijkje in onze webshop Kiekebooo.nl.

doorJacqueline Posted nov 22, 2017

Zwangere vrouwen met een super gezonde levensstijl en afgetrainde lichamen…

Fit blijven tijdens de zwangerschap is natuurlijk heel erg goed. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je baby. Wetenschappelijk onderzoek heeft afgelopen september aangetoond dat te veel aankomen tijdens de zwangerschap de kans op een hoge bloeddruk, zwangerschapsdiabetes en een keizersnede vergroot. Blijven sporten en gezond eten tijdens de zwangerschap verkleint de kans op zwangerschapsklachten en complicaties juist.

Dat er steeds meer aandacht komt voor de mogelijkheden om actief en fit te blijven tijdens de zwangerschap lijkt mij alleen maar een goede zaak. Maar je KAN er misschien ook een beetje in doorslaan.

 

Lees het hele artikel op:
https://www.nrc.nl/nieuws/2017/11/17/negen-maanden-noexcuses-14078900-a1581640

Als je ook na de geboorte van je kindje fit wilt blijven dan is babyzwemmen een leuk idee. Met deze leuke zwemluier met naam wordt dat helemaal een feestje.

doorJacqueline Posted nov 20, 2017

Sinterklaas

Sinterklaas en zijn pieten zijn afgelopen weekend weer naar Nederland gekomen en wat is er leuker dan je kleine ook een mooi sint of piet shirtje te geven. Leuk om aan te trekken als je met de hele familie op 5 december pakjesavond viert. De foto’s van deze avond zullen nog vaak bekeken worden dan wil je natuurlijk wel dat je baby wat leuks aan heeft.

Wij hebben speciaal voor deze gelegenheid een aantal shirtjes ontworpen. Wil je liever een slab met deze print dan kan dat uiteraard ook. Bekijk de sinterklaas shirtjes hier!

doorJacqueline Posted nov 20, 2017

5 Originele manieren om te vertellen dat je zwanger bent

Als je zwanger bent wil je dat natuurlijk meteen het liefste aan iedereen vertellen. Tegenwoordig kiezen steeds meer stellen ervoor om dit op een zo originele manier te vertellen. Je komt vaak filmpjes op youtube of facebook tegen waarin stellen filmpjes opnemen met de originele boodschap.

Humoristische foto
Ben Saunders en zijn vrouw zijn bijvoorbeeld van die mensen die op een humoristische manier aan heel de wereld lieten weten dat ze een kindje zouden krijgen. Het is niet echt een lekker gezicht, maar de ochtendmisselijkheid bij een zwangerschap kan je vaak niet ontkennen.

Bron: https://www.instagram.com/p/BKX5xdIDMSi/

Schoenen op een rij
Een hele leuke optie voor als je liever zelf niet op de foto gaat, is een foto te maken van de schoenen van jouw en je partner, en van eventuele eerdere kinderen, voorzien van jullie geboortejaar. Voor de toekomstige baby kun je  babyslofjes neerzetten, of een vraagteken plaatsen. Zie hieronder een leuk voorbeeld

Foto van de echo
Als je je zwangerschap wereldkundig wilt gaan maken heb je waarschijnlijk al een echofoto. Hier kan je ook leuke en originele dingen mee doen. Hieronder een paar voorbeelden:

 

Ik word grote broer of zus
Het is zover: er komt een broertje of zusje bij. Een leuke manier om de zwangerschap aan te kondigen, is een T-shirt met een veelzeggend opschrift. Inspirerende voorbeelden zijn:

Slabbetje met tekst
Leuk om te geven aan de nieuwe oma in spe.

doorJacqueline Posted feb 14, 2014

Ideaal voor ouders die willen gaan babyzwemmen

U kent het probleem, al spelende in het water en gefascineerd door het water, vergeet uw kindje helemaal dat het naar de wc moet. Of hij/zij is nog niet zindelijk. En dan gebeurt het… U wilt natuurlijk niet dat uw kindje het water vervuilt en een onplezierig gevoel bekruipt u.

 Zwemluier met naam

Met deze zwemluier hoeft dat niet meer! Deze heeft een geïntegreerd hygiënisch beschermingsfolie en is uitwasbaar. De luier is door zijn uitwasbaarheid meerdere keren gebruiken. Door de goede kwaliteit gaat deze ook lang mee. De zwemluier zit perfect en is licht van gewicht, uw kindje kan zich met deze luier goed bewegen en zo optimaal genieten van het speelplezier in het water.

zwemluiers zwemluier donkerblauw achterkant-500x500-w-70-middle

doorJacqueline Posted feb 11, 2014

Het is voor broertjes en zusjes natuurlijk ook een beetje feest

Wanneer er een baby wordt geboren, dan krijgt de baby even alle aandacht. Voor oudere broers en zussen kan het best moeilijk zijn dat ze ineens de aandacht moeten verdelen.  Ook wordt de baby heel erg met cadeautjes verwend, terwijl de oudere kinderen soms worden overgeslagen. Het is voor de oudere kinderen natuurlijk ook een beetje feest, daarom is het ook leuk om voor de oudere kinderen een cadeautje mee te nemen. Er zijn genoeg kleine cadeautjes te koop! Kleine moeite groot plezier.

doorJacqueline Posted feb 3, 2013

Happy Horse bij Kiekebooo

De leukste Happy Horse knuffels kunt u nu ook bestellen bij Kiekebooo. Alle knuffels hebben wij zoals u van ons gewend bent verwerkt tot een uniek kraamcadeau waarbij we de naam van het kindje borduren op één of meerdere producten in het kraamcadeau.


doorJacqueline Posted sep 21, 2011

Waskussenhoezen

Minstens eens per dag. Soms wel 2, 3 , 4 keer. Zo vaak moeten kleine baby’s omgekleed worden. En dat doen we bij voorkeur op een waskussen. Die waskussenhoezen worden dan ook verschrikkelijk vies. Kijk maar eens goed, vieze vage vlekken van boertjes met wat extra’s. Luiers die toch iets minder absorberend bleken te zijn dan de verpakking aangaf. Zo’n waskussenhoes is eigenlijk het meest smerige ding dat we hebben. Want de baby wordt wel 10x verschoont, maar die waskussenhoes blijft vaak liggen. Terwijl er toch voor kleine baby’s niets fijner is dan er overheen te wateren op het moment dat pappa een luier verschoont.

Of wat dacht je van een spuitluier, zonder luier dan natuurlijk.

Om aanstaande ouders te ondersteunen in de strijd tegen vieze waskussenhoezen hebben we diverse kraamcadeau met waskussenhoezen in ons assortiment. Kiekebooo hecht veel waarde aan kwaliteit.  Daarom gebruiken we alleen kwaliteitsmerken zoals ISI mini en Little dutch.

Aanstaande ouders hebben er vaak maar 2 of 3 in huis. En geloof me, dat is niet genoeg! Een waskussenhoes is origineel, is een kado dat lang gebruikt zal worden, immers, de kleine zit toch minimaal 2 jaar in de luiers!