categorieën
Klantenservice

Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00
Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00

Kraamkado brievenbus Mama Passievrucht

We begrijpen dat het moeilijk kan zijn voor kersverse ouders om voor jezelf te zorgen terwijl je voor een pasgeboren baby zorgt, maar we moedigen de ouders aan om wat tijd voor henzelf te nemen en goed voor zichzelf te zorgen. Onze postpartum producten he
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 25,00

Webwinkel Keurmerk
geen factuur

Als er een baby geboren wordt gaat meestal alle aandacht naar de baby. De baby krijgt ook altijd kadootjes. Daar weten wij als kraamkado leverancier natuurlijk alles van. En begrijp me niet verkeerd natuurlijk vinden we het leuk als je bij ons een kraamkado voor de baby bestelt, maar waarom doe je het niet een keer anders? Bestel eens een kraamkado voor de kersverse moeder. Een kleinigheidje speciaal voor haar om even lekker te ontspannen in deze drukke periode. En wat is er nou mooier dan een kadootje wat ook volledig duurzaam is.


Dit pakketje voor Mama bevat:

  • Een lekkere shampoo bar van Happy Soaps in de geur Passievrucht
    -
  • Een bijpassende bodylotion bar van Happy Soaps in de geur Passievrucht
    -
  • Een handig shampoobar zakje
    Gebruik dit handige Bar zakje om de Bars in te bewaren en vervoeren. Ook ideaal als de Bar gebroken is of heb je geen plek hebt in de douche om het neer te leggen. Je kunt je Bar(s) dan in dit mooie zakje doen om Praktisch en 100% plasticvrij!

Happy Soaps maakt 100% plasticvrije en natuurlijke verzorging voor iedereen. Zij zijn met hun kleine en enthousiaste team constant bezig met het ontwikkelen van HappySoaps. Dit doen ze met fijne natuurlijke ingrediënten, innovatieve (plasticvrije) verpakkingen. Daarnaast gebruiken ze geen palmolie en zijn de producten vegan en dierproefvrij. 

Aan de hand van de onderstaande tabel weet u precies wanneer uw bestelling afgeleverd wordt op het adres van de geadresseerde.

 

Datum bestellingDatum bezorgd
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag
Maandag (voor 13.00 uur)Dinsdag
Dinsdag (voor 12.00 uur)Woensdag
Woensdag (voor 12.00 uur)Donderdag
Donderdag (voor 12.00 uur)Vrijdag
Donderdag (na 12.00) en VrijdagDinsdag

 

Deze levertijden gelden alleen voor versturen binnen Nederland. Wij versturen kraamkado's naar alle landen van Europa 1 zone.
Kijkt u op http://www.kiekebooo.nl/Kraamkado-verzenden-naar-het-buitenland voor meer informatie over het verzenden naar het buitenland

Heeft u wensen voor afwijkende levertijden, neemt u dan contact op via info@kiekebooo.nl

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag.

003_087ionicons-v5_logos