categorieën

Onze zomervakantie is van donderdag 25 juli t/m dinsdag 13 augustus. Bestellingen die geplaatst zijn vóór 24 juli 12.30 uur worden nog voor de zomersluiting verstuurd.
Je kunt jouw bestelling blijven plaatsen. Deze wordt vanaf woensdag 14 augustus verstuurd. Team Kiekebooo
Kiekebooo kraamkado
0
0 product(en) - € 0,00
Kiekebooo kraamcadeau
0
0 product(en) - € 0,00

Originele Kraamcadeau Ideeën voor Nieuwe Moeders | Kiekebooo

By Jacqueline Slingerland - 25 nov 2023 508 0 comments

Wat geef je aan een nieuwe moeder? Kraamcadeau.

Als er iets is dat de komst van een baby met zich meebrengt, is het wel een overvloed aan cadeaus. Familie en vrienden willen de kersverse ouders graag verwennen met kraamcadeaus, en terecht! Het is een bijzondere mijlpaal in het leven van de ouders, en het is een mooie gelegenheid om hun te laten weten dat je aan hen denkt. Maar wat geef je nu aan een nieuwe moeder? Een kraamcadeau dat niet alleen leuk en origineel is, maar ook praktisch en nuttig? In dit artikel zullen we enkele ideeën bespreken die perfect zijn voor kersverse moeders.

1. Persoonlijk cadeau met de naam van de baby

Een van de meest populaire cadeaus voor nieuwe moeders is een gepersonaliseerd cadeau met de naam van de baby. Dit kan van alles zijn, van een geborduurd dekentje tot een gepersonaliseerd sieraad. Het geeft een extra speciaal tintje aan het cadeau en is een mooie herinnering aan de geboorte van hun kindje.

2. Eerste fotoshoot

Een origineel cadeau waar kersverse moeders zeker van zullen genieten, is een cadeaubon voor een eerste fotoshoot van hun kindje. Dit geeft hen de mogelijkheid om professionele foto's te laten maken van hun pasgeboren baby. Het is een ervaring die ze kunnen koesteren en waar ze later met veel plezier op kunnen terugkijken.

3. Verwenpakket voor de moeder

Vaak worden de moeders tijdens de kraamtijd overladen met cadeaus voor de baby, maar worden ze zelf een beetje vergeten. Een verwenpakket speciaal voor de moeder is dan ook een geweldig cadeau-idee. Denk aan een luxe verzorgingsproducten, een massagebon of een abonnement op een tijdschrift. Op deze manier geef je de nieuwe moeder de kans om even te ontspannen en zichzelf te verwennen.

4. Praktische cadeaus

Naast de persoonlijke en verwennende cadeaus, zijn er ook een aantal praktische cadeaus die kersverse moeders zeker kunnen waarderen. Denk bijvoorbeeld aan een luiertas met alle benodigdheden, een babyfoon met camera of een babyweegschaal. Dit zijn cadeaus die echt van pas komen en waar de ouders veel plezier van zullen hebben.

5. Handgemaakte cadeaus

Een handgemaakt cadeau is altijd een goed idee. Het laat zien dat je moeite hebt gedaan om iets unieks en speciaals te maken. Denk bijvoorbeeld aan een zelfgebreide deken, een handgemaakt knuffeltje of een gepersonaliseerd fotoboek. Dit zijn cadeaus die met liefde zijn gemaakt en zeker gewaardeerd zullen worden door de kersverse ouders.

6. Cadeaus voor de babykamer

Een andere optie is om cadeaus te geven die de babykamer mooier en gezelliger maken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie muurschildering, een bijzonder nachtlampje of een schattig mobiel voor boven het wiegje. Dit zijn cadeaus die de ouders kunnen helpen bij het creëren van een fijne en rustgevende omgeving voor hun kindje.

7. Cadeaubonnen

Als je niet zeker weet wat je moet geven, is een cadeaubon altijd een veilige keuze. Het stelt de ouders in staat om zelf iets uit te kiezen wat ze nodig hebben of leuk vinden. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaubon voor een babywinkel, een fotoshoot of een spa. Op deze manier geef je de ouders de vrijheid om zelf te beslissen wat ze willen hebben.

8. Abonnement op een tijdschrift

Een abonnement op een tijdschrift is een cadeau dat misschien niet direct in je opkomt, maar wel erg leuk kan zijn voor een nieuwe moeder. Het geeft haar de mogelijkheid om even te ontspannen en te genieten van wat leesvoer tijdens de voedingsmomenten of wanneer de baby slaapt. Kies een tijdschrift dat past bij haar interesses, zoals een lifestyle magazine of een tijdschrift over ouderschap.

9. Boeken over ouderschap

Boeken over ouderschap zijn altijd een welkom cadeau voor kersverse moeders. Er zijn talloze boeken beschikbaar die de ouders kunnen helpen bij het opvoeden van hun kindje. Denk aan boeken over borstvoeding, slapen, voeding, enzovoort. Kies een boek dat past bij de interesses en behoeften van de ouders, zodat ze er echt iets aan hebben.

10. Een dagje uit

Last but not least, kun je ook een dagje uit cadeau geven aan de nieuwe moeder. Denk aan een dagje wellness, een high tea of een dagje naar een dierentuin. Dit geeft haar de mogelijkheid om er even tussenuit te gaan en te genieten van een ontspannen dag zonder zorgen.

Conclusie

Het geven van een kraamcadeau aan een nieuwe moeder is een mooie manier om haar te feliciteren met de geboorte van haar kindje en haar te laten weten dat je aan haar denkt. Of je nu kiest voor een persoonlijk cadeau met de naam van de baby, een praktisch cadeau of een verwenpakket voor de moeder, het belangrijkste is dat het cadeau met liefde is uitgekozen. We hopen dat deze ideeën je inspiratie hebben gegeven om een leuk en origineel kraamcadeau te vinden voor de kersverse moeder in je leven. Mocht je toch nog meer inspiratie nodig hebben, neem eens een kijkje op kraamcadeau.favorietje.nl zij hebben alle leuke ideen op een pagina.

Originele Kraamcadeau Ideeën voor Nieuwe Moeders | Kiekebooo

Kleinigheidje Mama

NAIF NURTURING DAY CREAM 50ML

€ 19,95 € 22,95
ionicons-v5_logos